Fördelar och ändamål med olika former på magnetskyltar för bilar

Visste du att magnetskyltar finns i olika former och att varje form har sin egna fördel?

Har du någonsin tänkt på att använda en magnetskylt på din bil? Magnetskyltar är ett smart och enkelt sätt att synas mer, vare sig du driver ett företag eller bara vill ha något kul på bilen. Men visste du att magnetskyltar finns i olika former och att varje form har sina egna fördelar? Låt oss dyka in i världen av rektangulära, runda och formskurna magnetskyltar och se hur de kan användas bäst.


Rektangulära magnetskyltar

Varför rektangulära magnetskyltar?
Rektangulära magnetskyltar är den vanligaste formen. Tänk på dem som klassikerna i magnetskyltarnas värld. De är perfekta för att visa upp text, logotyper och kontaktinformation. Eftersom de har raka kanter är de lättlästa och ser professionella ut.

Fördelar

  • Enkelt och tydligt Rektangulära magnetskyltar gör det lätt att läsa din text och se din logotyp. Perfekt för företag som vill sprida sitt namn och nummer.
  • Stora ytor Mer utrymme för information, vilket är bra om du vill ha mycket text eller en stor logotyp.
  • Flexibla Passar bra på de flesta ställen på bilen, som dörrar eller bakluckan.

Tips
Om du har ett litet företag, som en hantverkare eller frisör, är en rektangulär magnetskylt perfekt. Sätt upp den på din bil och alla kommer att se vilket fantastiskt jobb du gör när du kör runt!


Runda magnetskyltar

Varför runda magnetskyltar?
Runda magnetskyltar är lite mer lekfulla och kan verkligen sticka ut. De är perfekta för att visa upp logotyper som är runda eller för att skapa en mer avslappnad känsla.

Fördelar

  • Annorlunda – Runda magnetskyltar skiljer sig från mängden och kan fånga ögat snabbare.
  • Roligare design De är perfekta för logotyper och bilder, speciellt om du vill att din skylt ska kännas vänlig och inbjudande.
  • Smidiga Kan placeras var som helst på bilen utan att se för stora eller skrymmande ut.

Tips
Om du har en kaffevagn eller ett litet bageri, kan en rund magnetskylt vara precis det du behöver. En bild på en ångande kaffekopp eller en nybakad bulle kommer att locka hungriga kunder på avstånd!


Formskurna magnetskyltar

Varför formskurna magnetskyltar?
Formskurna magnetskyltar är precis vad de låter som – de är skurna efter formen på ditt innehåll. Om du har en logotyp eller bild som har en unik form, är detta ett utmärkt val.

Fördelar

  • Unika De kan verkligen sticka ut eftersom de har en annorlunda och ofta mer detaljerad form.
  • Skräddarsydda Perfekt om du vill ha något som representerar ditt varumärke exakt som det är.
  • Iögonfallande Eftersom de är så specifika i sin design, drar de lätt till sig uppmärksamhet.

Tips
Är du ett pizzabud? 🍕 Då kan en formskuren magnetskylt i form av en pizzabit vara den perfekta reklamen. Folk kommer troligen bli pizzasugna när de ser din bil på stan. Och med en kompletterande bilmagnet, med ett specialerbjudande, lär dem höra av sig till just dig 😋


Sammanfattning

Oavsett om du väljer rektangulära, runda eller formskurna magnetskyltar, så finns det många fördelar med att använda dem på din bil. De är inte bara lätta att sätta på och ta av, utan de kan också hjälpa dig att få fler kunder och sprida ditt budskap på ett roligt och effektivt sätt. Så varför inte prova en magnetskylt nästa gång du vill marknadsföra något? Din bil blir en rullande reklampelare som garanterat drar blickarna till sig!

Lycka till med ditt magnetskyltäventyr! 🚗
Här kan du se priser och beställa din unika magnetskylt och här kan du titta på färdiga magnetskyltar i webbutiken.

Dela gärna denna bloggartikel med en vän eller kollega 

Kanske dessa artiklar intresserar dig också...

Några av våra kunder